Islamic Widget

Followers

Sunday, March 20, 2011

Sahabat ku Adalah Musuhku dan Kawan Baikku

Assalamualaikum...
Hari ni nak cerita la sikit pasal sahabat baik ku..
Kawan-kawan saya semuanya baik-baik walaupun perangai kami mungkin sedikit gila-gila..
Gila-gila bukan bermaksud gila ok... Korang nak tahu ke siapa sahabat baik ku itu??
Mereka ialah Ashraf(yap), Aliff(Shro), dan Faiz... Mereka semua memang kawan ku yang terbaik..
Ingat senang ke nak dapat kawan yang macam mereka.. Tapi kadang-kadang mereka akan menjadi musuhku.. Musuh yang teramat sangat.. Musuh sebab pelajaran la bukan sebab perempuan ok.. Persaingan sihat la katakan.. Kami sering berlumba-lumba nak markah tinggi..
Ada subjek yang mereka pro dan ada subjek yang mereka sidikit lemah termasuk lah aku.. Adakalanya aku dapat markah rendah dari mereka semua dan adakalanya markah aku melebihi mereka... Kalau ditanya study ke tak... Mesti akan cakap kami mana study.. Kami main je lebih study nya kurang.. Haha... Tapi demi SPM tahun ni kami akan berubah cara pembelajaran..
Kawan-kawan mari kita buktikan kepada ibu bapa, cikgu2 dan rakan kita yang lain yang kita akan mendapat keputusan yang TERBAIK... Sahabat sejati sentiasa dihati...

Kepada sahabat-sahabat yang lain, tolong la doakan kejayaan kami dalam peperangan yang menentukan masa depan kami..

Ya Allah, berikan lah hidayah serta petunjuk dari-Mu.. Bantuilah aku agar memperolehi kejayaan di dunia dan di akhirat. Aku hanya mampu berdoa kepada-Mu, Tuhan yang maha Berkuasa dan maha Agong. Bantuilah aku agar mampu memperolehi straight A dalam SPM yang akan ku duduki pada tahun ni.. Sesungguhnya Engkau maha Mendengar dan Maha bijaksana.. Perkenan kan lah doa ku ini ya Allah.. Amin..

4 comments:

  1. terbaik2
    aku akan usaha untuk berjaya

    ReplyDelete
  2. ...eik..?..ak x da..x pa2...mybe x tr-baek dpa...tp i'll try my best utk success in SPM so on with u sam..

    ReplyDelete
  3. ak xda pon,haha,maen2 je. . AMIN. . ak pown sentiase doakan kajayaan kite semua. .

    ReplyDelete
  4. Maaf yer taqim.. Aku tak larat la nak list banyak2.. Jadi aku tulis kawan aku yang paling rapat dengan aku je.. Semoga kita semua berjaya..

    ReplyDelete