Islamic Widget

Followers

Saturday, March 19, 2011

Salam Perkenalan

Assalamualaikum. Ni pertama kali nak belajar gunakan blog. Alang-alang susah nak tido lebih baik buat blog. Boleh la isi masa yang terjaga ni. Di samping tu boleh la hilang kan bosan di waktu pagi-pagi macam ni. Waktu macam ni memang best tido dan kalau tido pasti susah nak bangun balik. Tapi bagi saya waktu macam ni la best untuk berjaga. korang nak tau kenapa... Sebab waktu macam ni suasananya amat tenang dan tenteram. Idea pun banyak masuk waktu macam ni. Blog saya ni mungkin akan ada unsur-unsur seperti ingin berdakwah.. Lagipun kalau anda ada add saya di Facebook dan ikuti perkembangan saya mesti anda akan dapat lihat saya meletakkan hadis dan kadang-kadang maksud ayat suci Al-Quran. Jadi kat blog ni boleh la berdakwah sambil bercerita.. Ok.. Sampai disini la dahulu cerita saya.. Nak tido lebih kurang sejam lepas bangun balik.. Ikutilah perkembangan di hari yang akan datang..
Selamat malam (walaupun dah pukul 3.10 am)..

No comments:

Post a Comment